LOVE EXPERIENCE

Qui no ha somiat en com seria el seu casament perfecte? Quan decideixes casar-te, busques el millor per a tu i la teva parella, ja que serà un dels dies més importants de la vostra vida.

Amb l’experiència avalada per centenars de parelles, dissenyem el vostre dia a mida, fent un casament totalment fora del comú i totalment personalitzable. Tan sols us heu de vestir pel dia, enviar les invitacions i contractar un fotògraf i nosaltres farem la resta.

Amb el nostre equip de professionals i el nostre ampli recorregut en la celebració de casaments, garantim fer-ho realitat.

Tria bé el moment de casar-te, l’elecció és breu i no obstant, eterna.

B Takora Lounge Restaurant, ganador Wedding Awards 2018 Bodas.net

UN CASAMENT  AL COSTAT DEL MAR

Sens dubte, un dels màxims encants de la localització del Btakora és la vista que ofereix la pròpia naturalesa, en aquest cas, la platja i el port. Aquest paisatge farà del vostre casament, un record per sempre, on el mar, les ones, les barques i la caiguda del sol seran els protagonistes d’una fotografia única, idíl·lica i immillorable.

Btakora és el lloc ideal per seduir-te en tots els sentits.

EN UN ENTORN AGRADABLE

L’entorn que envolta Btakora et permet transportar a un paisatges paradisíac. El caliu del sol, el contacte amb la brisa marina o la sorra de la platja faran que el teu casament sigui íntim, atípic i de pel·lícula.

Generem el millor ambient possible pel vostre dia, sempre acompanyat de la magnífica ubicació de la qual disposem, oferint-vos un espai singular per aprofitar totes les avantatges que inclou estar tan prop del mar.

SERVEIS QUE OFERIM

OFERIM TOTES LES EXPERIÈNCIES QUE ET PUGUIS ARRIBAR A IMAGINAR

WEDDING PLANNER

La nostra wedding planner serà la vostra mà dreta, qui us guiarà tot el temps i a cada passa, coordinant tot el necessari perquè no us hagueu de preocupar de res més que viure les emocions en un dia tan assenyalat.

 

Aconsellem des de la nostra experiència els models d’invitacions que poden encaixar més en un casament a la vora del mar. Tenim un munt de propostes divertides, elegants i innovadores perquè podeu destacar en tots els sentits!

 

La nostra wedding planner te en compte cada detall per tal de decorar tot l’espai amb la màxima cura, gust, i estima. S’ocuparà del més mínim detall per deixar cada racó amb un atmosfera càlida, fresca i romàntica en consonància amb el gust dels nuvis.

 

Disposem d’un magnífic discjòquei que us acompanyarà amenitzant cada moment, des del primer minut, fins al final de la vostra vetllada.

CÀTERING I CÒCTELS

Format per un gran equip de professionals, oferim un servei únic i de qualitat, amb uns sabors i combinacions gastronòmiques que seran l’èxit del vostre convit.

 

Gaudiràs dels còctels més innovadors del moment, per fer del teu casament, una vetllada única.

FOTOGRAFIES I VÍDEOS

Us assessorem sobre els millors fotògrafs de casaments, especialitzats en treballar d’una manera completament professional, propera i espontània.

 

Els mateixos fotògrafs que us proposem us faran el vídeo, immortalitzant tots els moments del vostre casament, quedant així, un record gravat per a la posteritat.

 

Us oferim una empresa de confiança, amb una qualitat-preu immillorable, amb la que podreu recordar el dia dels vostres somnis des d’una perspectiva que mai haguéssiu imaginat.

Vols aconseguir el casament dels teus somnis?

Sol·licita’ns més informació emplenant el formulari

    [recaptcha size:normal]