PEPE RODRÍGUEZ REY, XEF AMB UNA ESTRELLA MICHELÍN I ÀNIMA DE MASTERCHEF, VISITA L’STAND DE MIMCOOK

PEPE RODRÍGUEZ REY, XEF AMB UNA ESTRELLA MICHELÍN I ÀNIMA DE MASTERCHEF, VISITA L’STAND DE MIMCOOK

Paulo Tella de Btakora forma part de l’equip de Mimcook que està aquests dies a la fira Hostelco, del 16 al 19 d’abril, al recinte de la Gran Via de la Fira de Barcelona. Entre altres personalitats, avui ens ha visitat el reconegut xef Pepe Rodríguez de El Bohío  i del programa de televisió Masterchef, i li han encantat els nostres paellers intel·ligents.

Es tracta d’un aparell dissenyat pel restaurant El Casinet d’El Vendrell (Tarragona) i l’estudi gironí de disseny de producte Bahí&Güell. Mimcook és el primer paeller intel·ligent d’alta precisió per a controlar la cocció de l’arròs durant tots els passos de l’elaboració de la paella.

Mimcook és un aparell de cuina que és capaç de guiar-te de manera precisa en tots els passos per a l’elaboració d’una paella gràcies als seus programes predefinits i que l’usuari pot personalitzar. Amb això s’aconsegueix elaborar les receptes sempre de la mateixa forma obtenint sempre resultats perfectes.

Mimcook té sensors que informen de manera exacta en quin moment s’ha d’afegir cada ingredient, la intensitat del foc necessària, quan s’ha aconseguit la temperatura idònia per afegir el brou, si és necessari remoure o no… I quan la nostra paella està llesta, Mimcook s’apaga sola.

Us esperem a l’Hostelco!

Sense Comentaris

Fes un comentari