BTAKORA ARENYS DE MAR

Oferim una proposta gastronòmica dividida en diferents varietats de tapes, plats de mercat per a compartir, i vuit varietats d’arrossos i fideuades fetes amb un sistema innovador de control de cocció de l’arròs, un paeller d’alta precisió que et garanteix que l’arròs quedi en el punt perfecte. La planta superior disposa del nostre particular finger bar, on podràs gaudir d’una àmplia varietat de “platets” al gust de tothom, finalitzant-ho amb els còctels més innovadors del moment, tot acompanyat d’unes vistes úniques, a la costa del maresme.

BTAKORA_RESTAURANT

PRODUCTES DE QUALITAT DE LA LLOTJA

DEL MAR AL PLAT és la nostra filosofia, acompanyada d’un producte gastronòmic de qualitat i fresc, aprofitant el gran avantatge que ens ofereix estar a escassos metres de la llotja d’Arenys de Mar.

Amb els coneixements dels nostres cuiners seleccionem cada producte amb tota la dedicació i cura que requereix.

UN ENTORN AGRADABLE AL COSTAT DEL MAR

Imagines poder gaudir de qualsevol àpat a primera línia de mar, veient la posta de sol en un entorn immillorable?

El càlid interior inspirat en el mar i l’ambient idíl·lic que ens acompanya, farà que no vulgueu que el vostre dia acabi mai. Deixa’t portar …

DEGUSTAR DEL MAR AL PLAT

“PLATS EXQUISITS AMB INGREDIENTS DE QUALITAT”

SERVEI GASTRONÒMIC

GASTRONOMIA

BTAKORA_RESTAURANT

ELS PLATS PROTAGONISTES DEL MENÚ

El nostre xef Marc Sincalbares ha dissenyat una carta on destaca l’essència del sabor i frescor dels seus protagonistes; els productes locals i de proximitat.

LES NOSTRES ESPECIALITATS

Estan marcades per la combinació de productes frescos que ens ofereix diàriament la llotja, amb els quals obtenim una gran varietat d’arrossos i peix per oferir als nostres comensals.

BTAKORA_RESTAURANT

ELS NOSTRES POSTRES

Fets al nostre obrador de pastisseria, amb productes elaborats artesanalment, sempre amb els millors ingredients i la màxima qualitat.

FINGER BAR

PLATS PER COMPARTIR I PICAR

A la part superior del restaurant se situa el finger bar que neix arrel del concepte i la filosofia del finger food amb el que proposem gaudir del menjar amb menys formalismes i més creativitat.

Disposem d’una gran varietat de plats ideals per compartir en companyia.

CÓCTEL

BTAKORA_RESTAURANT

COMBINATS I BARREGES ORIGINALS

Amb ganes de que els convidats es deixin anar i comenci la part més moguda de la vostra celebració?

Els nostres barman et prepararan els còctels més innovadors i exclusius del moment per poder així gaudir del tram final de la nit, amb més ritme que mai.